Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Problems with Additional Product Images
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Problems with Additional Product Images
#63300
Problems with Additional Product Images 7 Months, 3 Weeks ago  
Hey guys!

I know you're still crazy busy in the aftermath of the Kickstarter, but now that it's over I wanted to point out a glitch in your product pages that I noticed a little while back. It's not a super urgent problem, but it looks like an easy fix, so hopefully you'll get a chance to look into it soon.

On some product pages (the Medieval Building Set, for example), the images under "More Product Images" won't load correctly. When you click one of them, it opens the popover window to display the image, but then the image never actually shows up.

It looks like the problem is that the image URLs for these products begin with "74.53.77.132/~dwarven", while the image URLs on products that work correctly begin with "www.dwarvenforge.com". If I open the broken images in a separate tab and replace the beginning of the URL with the correct string, the images work fine.

Hopefully this is a simple matter of changing some text somewhere, rather than a systemic issue.
Shadaraman
Orc
Posts: 154
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#63327
Re:Problems with Additional Product Images 7 Months, 3 Weeks ago  
I noticed that too but always thought it was my computer!
AnimeSensei
MBS and Catacombs in Dwarvenite, please!
Orc
Posts: 478
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: South Weber, UT Birthday: 12/19
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1