Error

User avatar
Harneloot
Minotaur Lord
Minotaur Lord
Posts: 3427
Joined: Mon Apr 02, 2012 8:32 pm

Re:Error

Post by Harneloot » Tue Mar 12, 2013 5:54 pm

Just boot4ed up my computer into windows 7 with IE 9 and did not get the error.

User avatar
dandare
Ogre
Ogre
Posts: 536
Joined: Tue Mar 16, 2010 6:59 am
Location: Nottingham, UK

Re:Error

Post by dandare » Tue Mar 12, 2013 5:00 am

Harneloot wrote:

I have only had it in Firefox. (19.0.2)



Ha ! There goes that theory then...

User avatar
Harneloot
Minotaur Lord
Minotaur Lord
Posts: 3427
Joined: Mon Apr 02, 2012 8:32 pm

Re:Error

Post by Harneloot » Mon Mar 11, 2013 7:41 pm

I have only had it in Firefox. (19.0.2)

User avatar
dandare
Ogre
Ogre
Posts: 536
Joined: Tue Mar 16, 2010 6:59 am
Location: Nottingham, UK

Re:Error

Post by dandare » Mon Mar 11, 2013 6:50 pm

All the time:
"Fatal error: Class 'K2Table' not found in /home/dwarven/public_html/administrator/components/com_k2/tables/k2user.php on line 13"
But only in Safari.

Never had it once in FireFox.
(Hope that helps avoid / identify issue)

User avatar
Harneloot
Minotaur Lord
Minotaur Lord
Posts: 3427
Joined: Mon Apr 02, 2012 8:32 pm

Re:Error

Post by Harneloot » Sun Mar 10, 2013 10:29 am

Scratch that - its back for me.

Thraug
Orc
Orc
Posts: 225
Joined: Fri Mar 19, 2010 11:11 am

Re:Error

Post by Thraug » Sun Mar 10, 2013 1:00 am

I'm still getting it as well. But, after my second click on my shortcut (directly to the forums "Show Latest Posts", it usually works.

User avatar
Kronos
Ogre
Ogre
Posts: 673
Joined: Tue Mar 16, 2010 6:59 am
Contact:

Re:Error

Post by Kronos » Sat Mar 09, 2013 3:56 pm

I'm still getting the error message.

User avatar
Harneloot
Minotaur Lord
Minotaur Lord
Posts: 3427
Joined: Mon Apr 02, 2012 8:32 pm

Re:Error

Post by Harneloot » Sat Mar 09, 2013 12:05 pm

Error has disappeared for me!

David Wasilewski
Orc
Orc
Posts: 492
Joined: Mon Aug 22, 2011 3:46 am
Location: North West England

Re:Error

Post by David Wasilewski » Sat Mar 09, 2013 5:42 am

I'm getting the same problem.

Dave

granpappy77
Orc
Orc
Posts: 385
Joined: Tue Mar 16, 2010 6:59 am

Re:Error

Post by granpappy77 » Wed Mar 06, 2013 4:47 pm

No problems for me on my PC or my phone.

And Stefan- I see what you did there. Very sneaky...well played.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests