Forums not working

User avatar
ObLaDi
Site Admin
Site Admin
Posts: 83
Joined: Mon Jan 12, 2015 4:23 pm

Re: Forums not working

Post by ObLaDi » Sat Feb 14, 2015 7:19 pm

Hi, there is a New Posts tab in the Quick Links menu under the HOME menu item.
Attachments
newposts.jpg
newposts.jpg (10.6 KiB) Viewed 3206 times

User avatar
AnimeSensei
Minotaur Lord
Minotaur Lord
Posts: 3178
Joined: Sun Oct 27, 2013 2:03 pm
Location: South Weber, UT

Re: Forums not working

Post by AnimeSensei » Sat Feb 14, 2015 5:47 pm

Has anyone else noticed that when you click on a thread the newest posts are at the top, but after you post, they order is reversed and now newest is on the bottom? Or is it jsut something wonky on my end?
106 Resin and 145 Dwarvenite Sets/Packs Owned

User avatar
Alarian
Orc
Orc
Posts: 229
Joined: Tue Apr 16, 2013 4:18 pm
Location: Brainerd, MN
Contact:

Re: Forums not working

Post by Alarian » Sat Feb 14, 2015 2:53 pm

Woo Woo. After many months I'm back as well!

User avatar
dandare
Ogre
Ogre
Posts: 536
Joined: Tue Mar 16, 2010 6:59 am
Location: Nottingham, UK

Re: Forums not working

Post by dandare » Sat Feb 14, 2015 2:44 pm

Been looking about the 'new' forums...

REALLY Missing the 'Recent Posts' tab.



..and I can no longer claim to be a "Half" Ogre.
..and do we have to have the 'Alien' head shaped Smilies ?? :?:

User avatar
Kryzsko
Ogre
Ogre
Posts: 823
Joined: Sat Nov 16, 2013 12:57 am
Location: Maple Valley, WA

Re: Forums not working

Post by Kryzsko » Sat Feb 14, 2015 2:16 pm

It is nice to be back and able to post again!!

User avatar
LordDust
Minotaur
Minotaur
Posts: 1332
Joined: Sun Mar 31, 2013 10:40 pm
Location: Indiana

Re: Forums not working

Post by LordDust » Sat Feb 14, 2015 2:07 pm

Welcome back everyone! If you are interested there is a thread about attending Gen Con and meeting up with fellow Forge Fans here. Looking forward to seeing the delayed pics and the increased chatter. Hopefully there is some sort of "recent activity" or "recent post" functionality that I haven't located yet or that can be implemented in the near future. Thanks for getting things rolling again DF.

User avatar
dandare
Ogre
Ogre
Posts: 536
Joined: Tue Mar 16, 2010 6:59 am
Location: Nottingham, UK

Re: Forums not working

Post by dandare » Sat Feb 14, 2015 1:23 pm

At Last!!

Forums now working and back I am.
Happy Valentines everyone!
(We do all love DF after all)

User avatar
AnimeSensei
Minotaur Lord
Minotaur Lord
Posts: 3178
Joined: Sun Oct 27, 2013 2:03 pm
Location: South Weber, UT

Re: Forums not working

Post by AnimeSensei » Sat Feb 14, 2015 12:07 pm

I liiiiiiiiive! Glad to be back!

If possible, a "like" button would be nice to have on these forums, especially with all of the setups people post.
106 Resin and 145 Dwarvenite Sets/Packs Owned

jimibones83
Orc
Orc
Posts: 296
Joined: Tue Sep 24, 2013 10:30 pm

Re: Forums not working

Post by jimibones83 » Sat Feb 14, 2015 10:22 am

Holy crap, it worked. I've been locked out for almost 4 months. Between a laptop, 3 tablets, and a phone, I still could not log in.

Anyway, is the recent post feature gone?

User avatar
jericho
Ogre
Ogre
Posts: 586
Joined: Fri Mar 14, 2014 10:57 am
Location: Silver Spring, MD
Contact:

Re: Forums not working

Post by jericho » Sat Feb 14, 2015 10:15 am

I can finally log in to the new forums. These new one's will take some getting used to. I don't see an option to view Recent posts from the forum however.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest